A KÉKTÚRA HONLAP VENDÉGKÖNYVE
kektura.click.hu

Kedves látogató! Ezen a fórumon tudsz üzenni a szerkesztőnek, esetleg kérdéseket feltenni a túrázásról, kéktúrázásról, vagy egyszerűen csak leírni a honlapról alkotott véleményedet - akár pozitív, akár negatív az.Válasszon!

Hozzászólás beírása a vendégkönyvbe

Vendégkönyv olvasása

MODERÁCIÓS ELVEK

Sanyi bácsi
csapi.sanyi@gmail.com
2024 -0 1- - 22: 1
Kedves Hörpölin! Olvastam a veled készült beszélgetést, és szintén ma a legfrissebb telefonos térképhasználatról készült írásodat is, mely segítségével már tanulgattam is valamennyit az útmutató alapján. Sajnos nálam két dolog van, a pontos leírás alapján is nehezen látom meg, fogom fel a felületeken a soron következő lépést, így a lassúságom miatt hamar abbahagyom. Túrán pedig szívesebben használom a bevált térképeket. Mindenestre én köszönöm és hasznosnak tartom ezeket az írásaidat. Két-három évvel ezelőtt innen vettem a délutáni séta ötletét, Tétényi-fennsík..?Szóval üdvözöllek, és tartalmas, túrákban és utazásokban gazdag nyugdíjas éveket kívánok? Csapi Sándor, jó pár évvel ezelőtt Sanyi bácsi néven már írtam ide

Sanyi-Hungaria

2023 -1 0- - 02: 1
Utolsó OKT túrámhoz közeledve, (Október 14. kéktúrázásnapja) meg szeretném köszönni azt a sok-sok kezdeti segítséget, amely túrázót faragott belőlem. Külön köszönet a honlapod beszámolóidért ami rengeteg segítséget nyújtott egy-egy túra előtt, hogy mire lehet számitani az adott szakaszon. Üdv: Fekete Sándor

Forgács Erzsébet , Zsóka
zsokafkukacgmailpontcom
2022 -0 7- - 02: 0
Kapcsolatot keresek azzal a pesti túrázó házaspárral,akikkel az erdélyi - borsai kabinos felvonó felső állomásátől kiinduló, Misi tetőn a Radnai havasok főgerince felé vezető túraösvényen találkoztunk ez év június 19-én délelőtt .

hörpölin

2022 -0 6- - 20: 1
Kedves János!
Nyugodjék békében! Mi kéktúrázók köszönjük mindazt a kedvességet, törődést, amit tőle kaptunk az évek során! Most egyáltalán nem egy szép mondat csupán, hogy emlékét örökre megőrizzük!

Vitányi János
vitanyi.janos@gmail.com
2022 -0 6- - 18: 0
Tisztelet KÉK túrások, tudatom veletek, hogy édesanyám Vitányi Jánosné VILMA néni Makkoshotykáról a mai napon már az égi mezőkön fogadja a túristákat.
06303703713

hörpölin

2021 -1 0- - 05: 1
Szia Sanyi!
Ha minden jól megy, én is megyek október vége felé túrázni a KDP-re! Azt eddig is sejtettem, hogy a Bakony talán a legszebb az egész útvonalon, készülök ám ezerrel, és köszi az ajánlót!

Sanyi-Hungaria
sanyi-hungaria@freemail.hu
2021 -1 0- - 04: 2
Szia olvastam ablogodon, hogy idénre végeztél a kerékpáros túráddal és a gyalogos túráig következnek. Kíváncsian várom beszámolóidat a KDP folytatásáról.
Én közben sikeresen teljesítettem Zircig és mint mondjak csodálatos és egyben kalandos túranapokat tudhatok magam mögött ezen a nyáron. Feledhetetlen élményekkel, még akkor is ha javarészt egyedül kelett végig járnom a közel 300km-t. Remélem neked is hasonló vagy jobb élményben lesz részed. Szerintem az előtted álló km-ek a kdp legszebb részei.

hörpölin

2021 -0 7- - 29: 0
Szia Sanyi!
Októberben szeretném befejezni a KDP-t egy 4-5 napos Inota-Zirc menettel. Eddig minden szakaszát ősszel teljesítettem, így hát erre az időszakra tervezem a maradékot is!

Sanyi-Hungaria

2021 -0 7- - 21: 1
Szia A beszolóidnak hála én is belevágtam a Közép-Dunántúli piros teljesítésébe. Elég jól haladok is vele (Piszke-Tarján, Tarján-Szár, Szár-Oroszlány, Oroszány-Mecsér, Mecsér-Isztimér) 5 túranap alatt közel a feléig eljutottam. Az utolsó szakaszon a Burok-völgy igen csak kivette az enegiát. Most az egyszer nem olvastam el előre mi vár rám... Ember méretű csalán na meg a kidőlt fák alatt felett melett igen csak próbára tett. Alig vártam hogy elérjem a szurdok végét. Holnap folytatni szeretném Inotáig vagy talán Várpalotáig is eljutok. Nálad nincs tervbe a folytatás?

hörpölin

2021 -0 7- - 12: 1
Kedves István!
Köszönöm a beírást, egy páran biztosan olvassák is majd, de erről a problémáról az MTSZ-t kellene értesíteni, csakis ők változtathatják meg a bélyegzők elérési helyeit!
hörpölin

Következő oldal (Next page)Lábléc
Összes bejegyzés (Number of comments): 6255

hit counter

View My Stats