A KÉKTÚRA HONLAP VENDÉGKÖNYVE
kektura.click.hu

Kedves látogató! Ezen a fórumon tudsz üzenni a szerkesztőnek, esetleg kérdéseket feltenni a túrázásról, kéktúrázásról, vagy egyszerűen csak leírni a honlapról alkotott véleményedet - akár pozitív, akár negatív az.Válasszon!

Hozzászólás beírása a vendégkönyvbe

Vendégkönyv olvasása

MODERÁCIÓS ELVEK

Papp István

2021 -0 6- - 21: 1
Az Alföldi kék, Karcsa és Karos közötti szakasz útvonala gyakorlatilag teljes hosszban fel van szántva. 2021.06.16.PI.

hörpölin

2021 -0 1- - 11: 0
Tele van a hócipőm a vendégkönyv szerkesztő progijával! Vedd ki légyszi a szpészt a ´kereken´ szóból, úgy már műxik majd a link.

hörpölin

2021 -0 1- - 11: 0
Kedves Mubarak!
Valóban lemondtam a kéktúra ellenőri megbízatásomról, de ettől még továbbra is fogok túrázni és továbbra is fenn fogom tartani a honlapot. Vagyis lesznek még új túraleírások!
A honlapon csak a jelvényszerző túramozgalmak leírásait közlöm, azonban egy hónappal ezelőtt indítottam egy blogot, ahová úgy tervezem, hogy minden túrámról írok majd leírást! Elérhetősége:
https://bakancsban-ket-ke reken.blog.hu/

Mubarak

2021 -0 1- - 08: 2
Kedves Hörpölin!
Sajnálattal olvastam ,hogy lemondtál az ellenőri megbízatásodról. Mindig élvezettel olvastam a túra leírásaidat és vártam az újabb teljesítéseket , sajnos nem mentél a kéken. További reménnyel jó egészséget kivánok.

hörpölin

2020 -1 1- - 22: 1
Szívesen! :-)

Sanyi-Hungaria
sanyi-hungaria@freemail.hu
2020 -1 1- - 20: 2
Szia Nagyon szépen köszönöm a segítségedet a telefon mellett döntöttem és a természetjáró aplikációval remekül tudtam követni hol is járok.
Köszönöm még egyszer a kimerítő felvilágosítást

hörpölin

2020 -1 0- - 01: 1
Szia Sanyi!
A válasz túl hosszú lenne ide, ezért inkább levélben válaszolok egy napon belül!

Sanyi-Hungaria
sanyi-hungaria@freemail.hu
2020 -1 0- - 01: 0
Szia
Mint lentebb már írtam az oldalad mindig hasznos tanácsokkal és tapasztalatokkal lát el soron következő kék túráim során.
Most viszont mint tapasztalt túrázót a tanácsodat kérném. A kék túra melett részt szoktam venni teljesítmény túrákon is. Többször előfordult, hogy kisebb nagyobb mértékben letértem az útvonalról így élményekben gazdagabban, de jelentős idő veszteséggel tértem vissza a helyes nyomvonalra.
Múltkor viszont egy kellemes délutáni gyaloglásnak indultam a gödöllöi dombságban azt majdnem rémállommá vált mikor eltévedtem és a tájékozódást is elvesztettem a lemenő nap fényében. Jelentős Dzsungel harc árán agyon karistolva értem el nagy nehezen lakott települst.
Megfogalmazódott bennem, hogy kell nekem valami túra navigáció ilyen és hasonló esetek elkerülése érdekében.
Ilyen eszköz nekem még nem volt a kezemben és fogalmam sincs mit lenne érdemes megvenni és mit nem. Minden ilyen eszközre letölthető egy adott túra nyomvonala vagy hogy megy ez?
pl én ezt nézegettem most:
https://www.emag.hu/garmin-etrexr -10x-tura-gps-monokrom-kijelzo-2-2-es-ar nyekolt-vilag-domborzati-terkep-gr-010-0 0970-00/pd/DPZW92BBM/?utm_source=rtbhous e&utm_medium=cps_emag&utm_campaign=rtbho use_retargeting_rewq&cmpid=81734
Segíts égedet előre hálásan is köszönöm
ui: okos telefonom nincs, a kéken ez megoldott mert páromnak viszont van és le van töltve applikáció
Üdv Fekete Sándor

hörpölin

2020 -0 9- - 29: 1
Kedves Szamóca!

Én is napok óta szeretném összeszedni a gondolataimat és megfogalmazni a mondandómat. Sajnos, eddig nem sok sikerrel...

Tehát akkor csak annyit mondanék, hogy köszönöm a beírásod, és gratulálok a teljesítésedhez!

szamóca

2020 -0 9- - 24: 2
Kedves Hörpölin!
Napok óta próbálom összeszedni a gondolataimat és megfogalmazni mondandómat. Sajnos eddig nem sok sikerrel. Ugyanis életemnek egy jelentős, meghatározó szakaszát zártam szeptember 15.-én és erről szerettem volna nagyon felemelően, nagyon szemléletesen írni. Nem fog sikerülni. Ezt át kell élni!!! Alig több, mint öt évvel ezelőtt, augusztus 20.-án tettem meg az első bizonytalan lépést a KÉK-en. Akkor még nem is sejtettem, hogy mennyi élményben és örömben lesz részem az úton. Hetekig, hónapokig tervezgettem, bújtam a túraleírásaidat és irígykedtem a fotóidat nézegetve. Aztán nem telt el úgy túranap, hogy közben is valamiről ne jutottál volna eszembe. Már a tervezés fázisában is nyilvánvaló volt számomra, hogy óriási munka és energia fekszik az általad készített honlapban. A túra során ez a megállapítás még tovább erősödött bennem. Gondolom, mindannyiunk nevében - akik valaha is megfordultak itt ´nálad´ - mondhatom, hogy példaértékű és überelhetetlen munkát végzel! Teszed mindezt önzetlenül, saját kedvtelésedből és mások örömére, vagy éppen kisegítésére. Olyan élethűek és tartalmasak a beszámolóid, hogy aki életében egy kék jelet sem látott még a valóságban, az is elhiszi magáról, hogy épp Úton van.
Örülök, hogy elmondhatom magamról, egyike vagyok azoknak akik teljesítették ezt a gyönyörű kihívást. Ugyanakkor szomorú is vagyok, mert vége van. Indulhatnék még egyszer, vagy akár tízszer. Az már soha nem lesz ugyanaz. Te ezt pontosan tudod.
Köszönöm az útmutatást, a sok hasznos tanácsot, a jókedvet, mely a munkádból folyton kikacsint!
Kívánok erőt, jó egészséget, s túráidon kívánok napos időt, tiszta forrást!
Üdvözlettel:
-szamóca-

Következő oldal (Next page)Lábléc
Összes bejegyzés (Number of comments): 6243

hit counter

View My Stats