A KÉKTÚRA HONLAP VENDÉGKÖNYVE
kektura.click.hu

Kedves látogató! Ezen a fórumon tudsz üzenni a szerkesztőnek, esetleg kérdéseket feltenni a túrázásról, kéktúrázásról, vagy egyszerűen csak leírni a honlapról alkotott véleményedet - akár pozitív, akár negatív az.Válasszon!

Hozzászólás beírása a vendégkönyvbe

Vendégkönyv olvasása

MODERÁCIÓS ELVEK

hörpölin

2021 -1 0- - 05: 1
Szia Sanyi!
Ha minden jól megy, én is megyek október vége felé túrázni a KDP-re! Azt eddig is sejtettem, hogy a Bakony talán a legszebb az egész útvonalon, készülök ám ezerrel, és köszi az ajánlót!

Sanyi-Hungaria
sanyi-hungaria@freemail.hu
2021 -1 0- - 04: 2
Szia olvastam ablogodon, hogy idénre végeztél a kerékpáros túráddal és a gyalogos túráig következnek. Kíváncsian várom beszámolóidat a KDP folytatásáról.
Én közben sikeresen teljesítettem Zircig és mint mondjak csodálatos és egyben kalandos túranapokat tudhatok magam mögött ezen a nyáron. Feledhetetlen élményekkel, még akkor is ha javarészt egyedül kelett végig járnom a közel 300km-t. Remélem neked is hasonló vagy jobb élményben lesz részed. Szerintem az előtted álló km-ek a kdp legszebb részei.

hörpölin

2021 -0 7- - 29: 0
Szia Sanyi!
Októberben szeretném befejezni a KDP-t egy 4-5 napos Inota-Zirc menettel. Eddig minden szakaszát ősszel teljesítettem, így hát erre az időszakra tervezem a maradékot is!

Sanyi-Hungaria

2021 -0 7- - 21: 1
Szia A beszolóidnak hála én is belevágtam a Közép-Dunántúli piros teljesítésébe. Elég jól haladok is vele (Piszke-Tarján, Tarján-Szár, Szár-Oroszlány, Oroszány-Mecsér, Mecsér-Isztimér) 5 túranap alatt közel a feléig eljutottam. Az utolsó szakaszon a Burok-völgy igen csak kivette az enegiát. Most az egyszer nem olvastam el előre mi vár rám... Ember méretű csalán na meg a kidőlt fák alatt felett melett igen csak próbára tett. Alig vártam hogy elérjem a szurdok végét. Holnap folytatni szeretném Inotáig vagy talán Várpalotáig is eljutok. Nálad nincs tervbe a folytatás?

hörpölin

2021 -0 7- - 12: 1
Kedves István!
Köszönöm a beírást, egy páran biztosan olvassák is majd, de erről a problémáról az MTSZ-t kellene értesíteni, csakis ők változtathatják meg a bélyegzők elérési helyeit!
hörpölin

Papp István

2021 -0 7- - 09: 0
Vigyázat! A Rétközberencsi bélyegző a vízügy telephelyének kerítésén van, és tele van darazsakkal.
A túra csak érinti Rétközberencset, de az irány váltástól kb 50 méterre van egy nagyon jól felszerelt kisbolt, indokolt lenne a bélyegző áthelyezése a vízügy kerítésről a kisbolthoz.

hörpölin

2021 -0 6- - 25: 1
Kedves István!
Köszönöm a bírást, sajnálattal olvasom, hogy beszántották a Karcsa és Karos közötti földutakat! Így gyakorlatilag csak aszfalton lehet megtenni a két település közötti távot, pedig pont ezért alakították át teljesen az említett szakasztól Sátoraljahelyig vezető útvonalat, hogy csökkentsék az aszfaltos szakaszok hosszát!
Amennyiben módjában áll, értesítse erről az MTSZ-t is, bár nem hiszem, hogy emiatt áthelyeznék az útvonalat!

Papp István

2021 -0 6- - 21: 1
Az Alföldi kék, Karcsa és Karos közötti szakasz útvonala gyakorlatilag teljes hosszban fel van szántva. 2021.06.16.PI.

hörpölin

2021 -0 1- - 11: 0
Tele van a hócipőm a vendégkönyv szerkesztő progijával! Vedd ki légyszi a szpészt a ´kereken´ szóból, úgy már műxik majd a link.

hörpölin

2021 -0 1- - 11: 0
Kedves Mubarak!
Valóban lemondtam a kéktúra ellenőri megbízatásomról, de ettől még továbbra is fogok túrázni és továbbra is fenn fogom tartani a honlapot. Vagyis lesznek még új túraleírások!
A honlapon csak a jelvényszerző túramozgalmak leírásait közlöm, azonban egy hónappal ezelőtt indítottam egy blogot, ahová úgy tervezem, hogy minden túrámról írok majd leírást! Elérhetősége:
https://bakancsban-ket-ke reken.blog.hu/

Következő oldal (Next page)Lábléc
Összes bejegyzés (Number of comments): 6250

hit counter

View My Stats